Jdi na obsah Jdi na menu
 


Virtuální univerzita třetího věku - promoce - letní semestr 2023

8. 6. 2023

   Po třech letech fungování Virtuální univerzity třetího věku pro seniory v Knihovně městyse Křemže, ukončila první studentka paní Alena Hálová, úspěšně šestý semestr.
   Po absolvování tříletého studijního programu „Svět okolo nás“ získávají studenti "Osvědčení o absolutoriu Univerzity třetího věku" při Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity v Praze, které se předává při slavnostní promoci.
   Promoce paní Aleny Hálové, se konala v pátek 19. května 2023 v aule České zemědělské univerzity v Praze.
   Po příjezdu na Českou zemědělskou univerzitu jsme se zaregistrovaly a zjistily si další potřebné informace. Poté jsme měly možnost naobědvat se ve vysokoškolské menze. Ve volném čase, který nám ještě zbýval, jsme se prošly po areálu ČZU a navštívily jsme vyhlídkovou terasu, z které byl krásný výhled na celou Prahu.

2023-05-19_12-19-09kopie.jpg

   Poté jsme se přesunuly do auly České zemědělské univerzity, kde se konala promoce.

2023-05-19_13-25-01kopie.jpg

   Po ukončení tohoto slavnostního aktu jsme se všichni fotili s promočním kolegiem.
   No, a potom jsme se vydaly zpět k hlavnímu nádraží. Před odjezdem vlaku jsme se ještě prošly po Václavském náměstí a navštívily jsme také Františkánskou zahradu.
   Na závěr chci paní Hálové pogratulovat k dosažení tohoto úspěchu a přeji nejen jí, ale i dalším studentům ještě hodně takových promocí.